hetschriftvan.nl
  Lees mee of schrijf zelf!
Foto's
Naast tekst kunnen er ook foto's en (al dan niet ingescande) documenten worden opgenomen, of een verwijzing naar een andere website.

Agenda
Een vast onderdeel van hetschriftvan is een indeling van de week waarin men kan aangeven wie er op bezoek komt of iets gaat doen.

Wensen
Een extra (gratis) mogelijkheid is om een wens (of hulpvraag) voor een andere meelezer te noteren in hetschriftvan. Bijvoorbeeld: mee-eten of de was doen. Een lezer kan zich dan daarvoor opgeven en de anderen zien dat aan dit verzoek al voldaan is.

Reactie
Lees hier de reactie van een tevreden gebruiker van hetschrift.

Hoe werkt het?

Met hetschriftvan.nl heeft u een afgeschermd dagboek op internet waarin iedereen die zorgt voor iemand anders zijn (korte of lange) verhaal kwijt kan.
Anderen, die graag op de hoogte zijn van de toestand van die persoon, kunnen op afstand meelezen in hetschriftvan.nl.
U kunt ook met uw smartphone in het schrift lezen en schrijven.
hetschriftvan.nl is de ideale manier voor een familie om de informatie rond bijvoorbeeld een zorgbehoevende vader of moeder te stroomlijnen zonder tientallen emails per week naar elkaar te sturen.
Alle informatie staat op een centraal punt en is toegankelijk voor iedereen die u toegang heeft gegeven.
En als het schrift niet meer nodig is, dan ontvangt u het gehele schrift op papier afgedrukt of als PDF-bestand.


Bestellen van de proefversie

U kunt binnen 24 uur aan de slag met uw eigen schrift door uw gegevens in te vullen op het aanvraagformulier.
U ontvangt daarna de link naar uw eigen hetschriftvan.nl/uwnaam - website en kunt u het de eerste twee weken gratis uitproberen.Met hetschriftvan.nl zorgt u makkelijk en overal voor belangrijke informatieuitwisseling!

Live-Demo
Via deze link komt u in het beginscherm van een demo-versie van hetschriftvan terecht. Met toegangscode zieke (zieke) of zus (mantelzorger) kunt u proberen hoe het werkt.

Introductie
Op de demo-versie kunt u dit 'in het echt' uitproberen.

Kosten
De kosten voor het kunnen gebruiken van hetschriftvan.nl, bedragen € 15,00 per maand per 'schrift'. Het aantal personen dat vervolgens kan meelezen en meeschrijven is maximaal 50. Het abonnement loopt steeds voor drie maanden vooruit met een maand opzegtermijn.

hetschriftvan.nl is een product van class automatisering geleen

'Het schrift geeft mij een fijn gevoel!  

Graag wil ik aangeven wat hetschrift voor mij als gebruiker betekent: laat ik beginnen om te zeggen dat ik zeer enthousiast ben als gebruiker van hetschrift, nu sinds november 2014.
Het is ontstaan omdat ik plotseling werd opgenomen en niet meer wist hoelang ik nog te leven zou hebben en ik wel veel mensen om mij heen wilde informeren. Mijn broer (automatiseringsdeskundige) heeft toen dit schrift gemaakt (iets eenvoudiger als dat het nu is). Het is fijn en gemakkelijk omdat ik zo iedereen in één keer kon en kan informeren. Ik kan in hetschrift op diverse manieren schrijven: als ik mobiel ben via de computer of vanuit mijn bed op mijn tablet of via de app op mijn gsm als ik bijvoorbeeld net bij de specialist vandaan kom, dat kan tekst zijn of een foto. Heerlijk!

Vooral waardeer ik deze vorm omdat ik diegene die met mij meeleven niet steeds hoef te overspoelen met e-mails of andere communicatiekanalen over mijn situatie of wat ik allemaal hierin meemaak. Iedereen die geïnteresseerd is kijkt op zijn eigen tijd. De een logt 1 x per dag in en de andere misschien 1 x per maand. Ik heb geen idee daarvan want dat kan (en wil ik) niet zien. Maar ik kan wel schrijven hoe ik mij voel en wat ik meemaak!
Trouwens dat inloggen gebeurt met een algemeen wachtwoord en zo kan ik niet via Google gevonden worden en blijft het beschermt en dat geeft mij toch een gevoel van privacy.
Ik kan in mijn schrift schrijven zo vaak en zo lang ik het wil. De lezers kiezen zelf wanneer ze willen inloggen om te zien of er nog nieuws is.
We zijn nu 14 maanden verder en er hebben in totaal 23.700 mensen ingelogd in deze periode en ik heb al zoveel complimenten gekregen over deze vorm gekregen. Als de mensen willen reageren op mijnschrift dan doen ze dat via de email of met een WhatsApp. Er ontstaat een mooie dialoog zo.
Sinds kort is er ‘de agenda’ bijgekomen. De mensen die mij met praktische diensten willen ondersteunen krijgen een eigen inlogcode zodat hun privacy is afgeschermd in de taken die ze voor mij doen. De agenda loopt zo’n 1 maand vooruit en dat betekent dat iedereen op zijn gemak kan kijken en kiezen voor een bepaalde ondersteunende taak op een bepaalde dag. Dus ook dat voelt voor mij als win-win!
Al met al een heel fijn gevoel dat ik zo via hetschrift mijn ervaringen kan delen met zovelen.
Caroline