Hoewel de coronamaatregelen vanaf 1 juli 2020 sterk zijn verruimd, blijft de anderhalvemetermaatregel gehandhaafd. Daardoor wordt het maximum aantal bezoekers dat zowel in de Johanneskerk als in de Ontmoetingkerk een plaats kan krijgen beperkt tot 60.
Zolang de anderhalvemetermaatregel geldt, blijft het helaas noodzakelijk, dat u zich aanmeldt vóór u een kerkdienst kunt bijwonen. U kunt dat doen door in onderstaand formulier de van toepassing zijnde punten 1 t/m 11 in te vullen en te verzenden met knop '12. Aanmelden voor kerkdienst'.

*

*

*

* (bijv. 046-1234567)

Om verwerking van uw gegevens mogelijk te maken, kunt u zich tot zaterdag 12:00 uur aanmelden voor de dienst van de zondag erna.

Aanmelden Datum en tijd Kerk
zo 16 aug 2020 10:30 uur Ontmoetingskerk
zo 23 aug 2020 10:30 uur Johanneskerk
zo 30 aug 2020 10:30 uur Ontmoetingskerk
di 01 sep 2020 10:30 uur Huize "Hoogstaete" Ouderendienst
zo 06 sep 2020 09:00 uur Urmond Avondmaal

* (van 0-5)

10. (Eventuele extra personen)
# Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Telefoonnummer
1.
2.
3.
4.
5.

De Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt uitsluitend voor het regelen van deelname aan een kerkdienst conform de maatregelen in verband met de coronacrisis. De gegevens verstrekt via dit formulier worden uiterlijk 3 weken na de dienst vernietigd.
De privacyregelgeving vereist dat u ons expliciet toestemming geeft om u via e-mail over uw aanvraag te informeren.


Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring.
Door hierboven te klikken, meldt u zich aan voor de door u opgegeven kerkdienst en stemt u ermee in, dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Nadat U zich heeft aangemeld voor een kerkdienst ontvangt U per e-mail of telefoon al of niet een bevestiging van de aanmelding.

Afmelden
Mocht u kort voor de door u aangevraagde kerkdienst klachten krijgen zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, verlies van smaak of geur ondervinden, dan kunt u niet naar de kerk komen en vragen wij u u zich hier ( vander_steen@zonnet.nl ) af te melden. Wij kunnen dan iemand die op de wachtlijst staat alsnog een plaats in de kerk aanbieden.

Hartelijk dank voor uw medewerking.